Τρίτη 19 Απριλίου 2011

το γενικό πρόγραμμα της εβδομάδας του Γκιώνη


Σας στέλνω το γενικό πρόγραμμα της εβδομάδας του Γκιώνη. Θα λάβετε σε λίγες μέρες και  πιο λεπτομερές πρόγραμμα για τις πρωινές δραστηριότητες.
 Όπως κάθε χρόνο θα γίνει χαρηστικό παζάρι. Οσοι θέλετε να δώσετε πράγματα θα μας διευκολύνει να μας τα φέρετε την Δευτέρα 25/4 μετά τις 5μμ.

Αν θέλετε να  βοηθήσετε στην καλή λειτουργία της εβδομάδας μπορείτε
:

      -να μας διαθέσετε ένα αυτοκίνητο την πέμπτη ή/και την παρασκευή το πρωί, με ή χωρίς οδηγό, για την ανάβαση στο Όρος και για την περιήγηση στο δάσος(επικοινωνήστε με την Ιωάννα στο 2297061511 και 6932 34 21 68).

     -να μας μαγειρέψετε ένα φαί στο σπίτι σας με δικά μας υλικά, για 10-20 άτομα, και να μας το φέρετε (επικοινωνήστε με την Θεοδώρα στο 2297026535).

     -να αναλάβετε βάρδεια στο καφενείο και στην υποδοχή των επισκεπτών ένα πρωί ή ένα απόγευμα (επικοινωνήστε με την Λουίζα στο 22970 28807)

     - να προσφέρετε κάποια απασχόληση για μια-δύο ώρες για τα παιδιά
(επικοινωνήστε με την Χριστίνα στο 22970 26885).

     - να μας δανείσετε μία σκηνή (επικοινωνήστε με την Χριστίνα στο 22970 26885).

     - να έρθετε την Δευτέρα 25 Απριλίου στις 5μμ για να μας βοηθήσετε στο στήσιμο.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο για να εξασφαλίσουν θέση  (δυστηχώς υπάρχει ανώτατο όριο για όσους μένουν επιτόπου λόγο υποδομών). Να θυμήσω ότι το κάθε παιδί θα πληρώσει 15 ευρώ  συμμετοχής στα έξοδα της εβδομάδας, και αντί να πληρώσει για την διατροφή του ζητάμε από της μαμάδες να μας μαγειρέψουν από ένα μεγάλο φαγητό (περίπου για 20 άτομα) ανά παιδί.
Τα παιδιά να έχουν μαζί τους ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ φακό, sleeping-bag και στρωματάκι, ένα ζεστό ρούχο και καλά παπούτσια για την  πρωί-πρωινή ανάβαση στο Όρος. Και αν έχετε σκηνή θα μας διευκολύνει να μας την δανείσετε.

- ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
Σας περιμένουμε

Με αγάπη

Χριστίνα

Εβδ τ Γκιώνη- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.docΕβδ τ Γκιώνη- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.doc
26 K   Προβολή   Λήψη αρχείου